Bij welke winkels kun je spinningfietsen kopen?

Gepubliceerd door Joni op

Wil jij een spinningfiets kopen in de winkel? Of ben je benieuwd welke winkels allemaal spinbikes verkopen?

In dit artikel werpen we een korte blik op de verschillende shops met een groot assortiment spinningfietsen.

Fitwinkel

Fitwinkel verkoopt – zoals de naam als zegt – apparatuur waar je fit mee kunt worden. Ook spinningfietsen dus. Deze winkel heeft het grootste eigen aanbod. De winkel is actief is Nederland en België.

Mocht je een spinningfiets in een fysieke winkel willen uitproberen, dan kan dat ook. Fitwinkel heeft namelijk 6 winkels, verspreid door Nederland.

Grote kans dat er dus een zich op een steenworp afstand van jou bevindt. Maar ook de webshop is duidelijk en overzichtelijk. Het loont zich zeker om hier eens een kijkje te nemen.

Bekijk het aanbod bij Fitwinkel >>


Betersport

Betersport is misschien wel de grootste webwinkel als het om fitnessapparatuur in het algemeen gaat. Qua spinningfietsen heeft het iets minder te bieden dan Fitwinkel. Echter gaat het natuurlijk om kwaliteit en niet om kwantiteit.

De kwaliteit zit bij Betersport wel goed. De gigant heeft jarenlange ervaring en is trotste aanbieder van hun eigen merken. De FitBike spinningfietsen staan bijvoorbeeld goed bekend in de Benelux.

Spinbikes van dit merk worden regelmatig uitgeroepen tot de best beoordeelde spinningfiets door kieskeurig.nl.

Bekijk het aanbod bij Betersport >>


Bol.com

Bol.com heeft waarschijnlijk weinig toelichting nodig. Deze winkel kent (bijna) iedereen wel in Nederland en België. Je kunt er simpelweg niet omheen. Ook niet als je een spinningfiets zoekt.

De kracht van bol.com is dat het een compleet aanbod heeft. In de webshop vind je bijvoorbeeld het aanbod spinbikes van Fitwinkel én van bol.com. Kortom, het beste aanbod van Nederland in één shop.

Bekijk het aanbod bij Bol.com >>


Coolblue webshop

Coolblue verkoopt een aantal spinningfietsen die nergens anders te verkrijgen zijn. Het aanbod van Coolblue is niet mega uitgebreid in vergelijking met de bovenstaande winkels. Toch zitten er wat leuke fietsen bij.

Let erop dat de spinningfietsen in de Coolblue webshop te vinden zijn in de categorie ”fitness fietsen”’. Waarom zij hier hun eigen naam aan gegeven hebben, is ons onbekend.

Update: helaas is Coolblue gestopt met het verkopen van fitnessapparatuur.


Decathlon

Decathlon heeft de grootste en de meeste fysieke winkels van dit hele rijtje. Ook Decathlon is in de hele Benelux actief. Ze hebben ook een grote webwinkel, waar je veel verschillende soorten spinbikes kan kopen.

Sinds kort is Decathlon ook overgegaan op het platform model. Dat wilt zeggen dat je hier nu ook spinningfietsen van andere shops kunt vinden. Het huismerk van Decathlon is Domyos. Dit merk biedt een aantal betaalbare spinfietsen.

Bekijk het aanbod bij Decathlon >>


Overige winkels

Naast de bovenstaande giganten zijn er nog meerdere winkels met spinningfietsen in het aanbod. Dit zijn echter veruit de grootste, bekendste en naar onze mening ook de beste.

Spinningfiets kopen in België

Als je in België woont heb je het misschien al wel gemerkt; de fysieke winkels met spinningfietsen zijn schaars. Dat is jammer, want een spinfiets in een showroom uitproberen wordt hierdoor lastiger.

Er zit één grote showroom in Dendermonde van Fitnessking. Hier staan een aantal spinningbikes om uit te proberen.

Als Belg kun je daarnaast ook terecht bij de hierboven besproken winkels. Al deze winkels richten zich namelijk ook op de Belgische markt.


Categorieën: Blogs

Joni

Joni is een grote spinning liefhebber en tevens werkzaam als indoor cycling instructeur in de sportschool. Ze verzorgt spinninglessen met veel plezier en weet daardoor als geen ander waar een goede spinningbike aan moet voldoen.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × twee =