Keiser M3i – Review & Ervaringen (Test 2024)

Gepubliceerd door Kaz op

keiser m3i

Een geweldige spinningfiets geschikt voor intensieve thuistrainingen. Dat is de Keiser M3i in een notendop omschreven.

Deze fiets is voor de serieuze thuissporter geschikt en kan ook semiprofessioneel ingezet worden. Aan veelzijdigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid in ieder geval geen gebrek!

Prachtig design

De Keiser M3i Indoor Cycling Bike is een prachtige fiets om te zien. Dit is te danken aan de fraaie kleurstelling, aan de chromen details en aan de unieke plaatsing van het achterwiel.

Als je naar deze fiets kijkt, zie je direct dat je met een unieke spinningbike te maken hebt.

Magnetisch weerstandsysteem

Bij de M3i heeft Keizer voor een magnetisch weerstandsysteem gekozen. Dit is het best mogelijke weerstandsysteem van dit moment; je kunt hiermee nauwkeurig de weerstand instellen.

Opvallend hierbij is dat het vliegwiel aan de achterzijde gemonteerd is. Veel merken kiezen voor een voorwiel montage, maar bij de Keiser M3i zit dit dus anders. In totaal heb je bij de M3i keuze uit 24 weerstandniveaus.

Unieke bluetoothverbinding

Eén van de hoogtepunten van de Keiser M3i is de bluetoothverbinding. Keiser heeft haar eigen techniek hiervoor ontwikkeld, die de naam ‘Bluetooth Wireless Technology’ heeft gekregen.

Met deze bluetoothverbinding geniet je van twee belangrijke voordelen.

Ten eerste is het mogelijk om van allerlei trainingsapps gebruik te maken. Maak je graag gebruik van bijvoorbeeld Zwift? Dan is dat met de bluetoothverbinding mogelijk.

Het enige wat je hier verder voor nodig hebt, is de Keiser M-Series Converter. Dit is een klein kastje waarmee je de perfecte verbinding tot stand brengt.

Ten tweede kun je alle trainingsprestaties naar je apparaten doorsturen. Je kunt de prestaties van je trainingen doorsturen naar je pc, naar je tablet of naar je smartphone.

Door dit constant te doen, bouw je een compleet trainingsdossier op. Hiermee optimaliseer je de toekomstige trainingen alsmaar verder.

Ergonomisch design

De Keiser M3i is geheel naar wens te verstellen. Het zadel is zowel horizontaal als verticaal in te stellen. Je stelt het zadel gemakkelijk op de gewenste hoogte in, waarna je het zadel ook naar voren of naar achteren kunt schuiven.

Hiermee neem je de perfecte houding ten opzichte van het stuur aan. Uiteraard is het ook mogelijk om het stuur in hoogte te verstellen.

Perfecte stabiliteit

Keiser heeft ervoor gekozen om deze spinbike vrij zwaar uit te voeren. Met een totaalgewicht van 38,6 kilogram is dit een fiets die als een huis staat. Tijdens het fietsen geniet je van de perfecte stabiliteit en daarmee ook van vloeiende bewegingen.

Je zit namelijk zelf ook stabiel op de fiets, waardoor elke trapbeweging raak is. Je zet op een stabiele manier veel kracht op de pedalen!

Veel handige extra’s

Dat de Keiser M3i een spinningfiets voor serieuze sporters is, blijkt uit enkele handige extra’s. Zo beschikt de fiets over een handige bidonhouder.

Vul je bidon voorafgaand aan de training, zet de bidon in de houder en drink tijdens de training voldoende. Daarmee voorkom je dat je, bijvoorbeeld tijdens een duurtraining, uitdroogt.

De transportwieltjes bieden eveneens veel gemak. Als je deze zware spinbike wilt verplaatsen, is dat dankzij de wieltjes een fluitje van een cent. Je hoeft in ieder geval zelf niet al te veel kracht te zetten. Wel zo prettig.

Perfecte kwaliteit

Aan alles is te merken dat Keiser één van de beste merken is. De fiets staat als een huis, de gekozen onderdelen zijn kwalitatief hoogwaardig en de fiets is tegen een stootje bestand. Zelfs als je langdurig intensief traint, geeft deze spinbike geen enkele krimp.

Betrouwbaar en kwalitatief

Dit is een spinbike waar je jarenlang op/mee traint. De fiets geeft geen krimp, is van een sublieme kwaliteit en is daardoor uiterst betrouwbaar. Zelfs als je deze spinbike voor professionele doeleinden in wilt zetten, sluit de fiets volledig op je wensen aan.

Ben je bereid om in de beste spinbike te investeren? En wil je voor pure kwaliteit en veelzijdigheid gaan? Dan sluit de Keiser M3i perfect op je wensen aan.

Deze hoogwaardige spinbike is veelzijdig te gebruiken, is uiterst geschikt voor intensieve trainingen en biedt veel handige extra’s.

Waar te koop?

Ben je overtuigd en wil je direct overgaan tot de aanschaf van deze fantastische spinningbike? Klik dan op de knop hieronder om de beste prijzen te vergelijken:


Categorieën: Reviews

Kaz

Kaz is onze spinningfiets reviewer. Hij houdt ervan om een spinningbike kritisch onder de loep te nemen en te beoordelen op de belangrijkste punten. Dankzij zijn ervaring in het spinning en onderhoud aan fitnessapparatuur, weet hij als geen ander waar hij op moet letten bij het testen van de bikes.

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vijf =